Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vadstena

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vadstena

Vadstena är en charmig småstad belägen vid Vätterns östra strand i Östergötland. Känd för sin rika historia, inklusive det imponerande Vadstena slott och det anrika Klosterkyrkan, är Vadstena en plats som verkligen kan berika vardagen med sin skönhet och lugna atmosfär. För de som bor här erbjuder den natursköna omgivningen ett perfekt tillfälle för avkopplande promenader efter middagen. Och när det gäller att förenkla vardagen, kan en matkasse med hemleverans vara ett utmärkt alternativ. På matkassarna.se jämför vi leverantörer som levererar matkassar direkt hem till dig i Vadstena, så att du kan spara tid och njuta mer av det lokala kulturarvet.

hitta matkasse i Vadstena

På vår hemsida matkassarna.se är vi stolta över att kunna hjälpa dig att lätt hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras direkt till din dörr i Vadstena. Vi listar olika leverantörer med relevant information så som betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom visar vi pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Oavsett vilken typ av matkasse du letar efter – vare sig det är för specialkost, familjen, singelhushållet eller lyxweekenden – hittar du en leverantör som passar dig hos oss.

Tips innan du beställer din matkasse

Här är några saker du bör tänka på innan du beställer en matkasse för att göra ditt val ännu enklare:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar i veckan som önskas: Bestäm hur ofta du vill laga mat hemma.
  • Er budget: Det finns matkassar i olika prisklasser, så hitta en som passar era ekonomiska förutsättningar.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Kolla in vad andra kunder har sagt om leverantören för att försäkra dig om kvaliteten.
  • Antal recept: Se till att matkassen erbjuder tillräcklig variation för att möta dina önskemål.

Vi på matkassarna.se önskar dig en trevlig upplevelse när du utforskar och väljer den perfekta matkassen för just dina middagsplaner i vackra Vadstena. Glöm inte att använda vår sajt för att få en överblick och göra ett informerat val. Smaklig måltid!