Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vadstena

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vadstena

Vadstena är en charmig småstad belägen vid Vätterns östra strand i Östergötland. Känd för sin rika historia, inklusive det imponerande Vadstena slott och det anrika Klosterkyrkan, är Vadstena en plats som verkligen kan berika vardagen med sin skönhet och lugna atmosfär. För de som bor här erbjuder den natursköna omgivningen ett perfekt tillfälle för avkopplande promenader efter middagen. Och när det gäller att förenkla vardagen, kan en matkasse med hemleverans vara ett utmärkt alternativ. På matkassarna.se jämför vi leverantörer som levererar matkassar direkt hem till dig i Vadstena, så att du kan spara tid och njuta mer av det lokala kulturarvet.

hitta matkasse i Vadstena

På vår hemsida matkassarna.se är vi stolta över att kunna hjälpa dig att lätt hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras direkt till din dörr i Vadstena. Vi listar olika leverantörer med relevant information så som betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom visar vi pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Oavsett vilken typ av matkasse du letar efter – vare sig det är för specialkost, familjen, singelhushållet eller lyxweekenden – hittar du en leverantör som passar dig hos oss.

Tips innan du beställer din matkasse

Här är några saker du bör tänka på innan du beställer en matkasse för att göra ditt val ännu enklare:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar i veckan som önskas: Bestäm hur ofta du vill laga mat hemma.
  • Er budget: Det finns matkassar i olika prisklasser, så hitta en som passar era ekonomiska förutsättningar.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Kolla in vad andra kunder har sagt om leverantören för att försäkra dig om kvaliteten.
  • Antal recept: Se till att matkassen erbjuder tillräcklig variation för att möta dina önskemål.

Vi på matkassarna.se önskar dig en trevlig upplevelse när du utforskar och väljer den perfekta matkassen för just dina middagsplaner i vackra Vadstena. Glöm inte att använda vår sajt för att få en överblick och göra ett informerat val. Smaklig måltid!