Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Valdemarsvik

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Valdemarsvik

Valdemarsvik är en vacker och mysig småstad belägen vid Valdemarsviken i Östergötlands län. Denna pittoreska plats är omgiven av en fantastisk skärgårdsnatur som lockar både turister och lokalbefolkning till livet nära vattnet. Genom stadens gästvänliga atmosfär och de närproducerade varorna som erbjuds i lokala butiker, framhävs känslan av gemenskap och kvalitet. Att bo i Valdemarsvik innebär inte bara en närhet till natur och kultur, utan även tillgång till hemleverans av matvaror och matkassar som förenklar vardagen för invånarna.

Matkasse hem till dörren

Vi på matkassarna.se hjälper dig som bor i Valdemarsvik att hitta den perfekta matkassen med hemleverans. Att beställa en matkasse innebär att du får färdiga recept och alla ingredienser levererade direkt till din dörr. Det är ett bekvämt och tidsbesparande sätt att planera veckans middagar på. På vår sajt kan du enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till just Valdemarsvik. Vi presenterar viktig information såsom betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Att tänka på innan du beställer

  • Antal personer: Välj en matkasse baserad på hur många personer ni är i hushållet.
  • Antal middagar: Fundera på hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Budget: Se över hur mycket du är villig att spendera på din matkasse varje vecka.
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept: Bestäm hur många nya recept du vill prova varje vecka.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter innan du gör din beställning kan du hitta en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Vi på matkassarna.se är här för att förenkla processen och göra din vardag lite enklare – och lite godare!