Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Valdemarsvik

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Valdemarsvik

Valdemarsvik är en vacker och mysig småstad belägen vid Valdemarsviken i Östergötlands län. Denna pittoreska plats är omgiven av en fantastisk skärgårdsnatur som lockar både turister och lokalbefolkning till livet nära vattnet. Genom stadens gästvänliga atmosfär och de närproducerade varorna som erbjuds i lokala butiker, framhävs känslan av gemenskap och kvalitet. Att bo i Valdemarsvik innebär inte bara en närhet till natur och kultur, utan även tillgång till hemleverans av matvaror och matkassar som förenklar vardagen för invånarna.

Matkasse hem till dörren

Vi på matkassarna.se hjälper dig som bor i Valdemarsvik att hitta den perfekta matkassen med hemleverans. Att beställa en matkasse innebär att du får färdiga recept och alla ingredienser levererade direkt till din dörr. Det är ett bekvämt och tidsbesparande sätt att planera veckans middagar på. På vår sajt kan du enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till just Valdemarsvik. Vi presenterar viktig information såsom betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Att tänka på innan du beställer

  • Antal personer: Välj en matkasse baserad på hur många personer ni är i hushållet.
  • Antal middagar: Fundera på hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Budget: Se över hur mycket du är villig att spendera på din matkasse varje vecka.
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept: Bestäm hur många nya recept du vill prova varje vecka.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter innan du gör din beställning kan du hitta en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Vi på matkassarna.se är här för att förenkla processen och göra din vardag lite enklare – och lite godare!