Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vallda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vallda

Vallda är en charmig ort belägen vid den vackra västkusten i Sverige, nära Kungsbacka. Området är känd för sin natursköna omgivning och avslappnade atmosfär. Att leva i Vallda innebär att ha tillgång till fridfulla landskap och lokala aktiviteter såsom golf på den närbelägna banan. Trots sitt lugna läge är det enkelt för invånare att njuta av god mat genom bekväma hemleveranser av matkassar. För dig som bor i detta pittoreska område och är intresserad av att förenkla din vardag finns nu en mängd alternativ för att få matkassar levererade direkt till dörren.

Matkassar i Vallda

matkassarna.se hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för dig och din familj med hemleverans i Vallda. På vår webbplats kan du snabbt få en överblick över olika matkasseleverantörer och vad de erbjuder. Vi presenterar viktig information så som betyg från andra användare, mångfalden i utbudet, aktuella priser, leveransvillkor, kostnaden per portion samt eventuella rabattkoder som finns tillgängliga. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör tillhandahåller, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för en mer speciell diet.

Titta på detta innan du beställer

Inför beställningen av en matkasse är det några saker du bör tänka på för att göra bästa möjliga val för dina matvanor och din plånbok. Fundera över:

  • Storleken på din hushåll – Hur många personer är ni som ska äta?
  • Antalet måltider – Hur många middagar i veckan önskar ni få i er matkasse?
  • Er budget – Vad är ni bekväma med att spendera på mat varje vecka?
  • Kundomdömen – Vad säger andra kunder om leverantören? Kika till exempel på betyg hos Trustpilot.
  • Variation och recept – Vill ni ha mycket variation i matlagningen och hur många nya recept vill ni prova varje vecka?

Att beställa en matkasse är ett utmärkt sätt att spara tid, upptäcka nya smaker och förenkla din vardag. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta det bästa alternativet för din hushåll. Utforska de olika matkassarna, jämför dem och välj den som passar er bäst.