Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vallentuna

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vallentuna

Vallentuna är en charmig och naturnära stad som ligger i Stockholms norra delar. Med sina gröna landskap och lugna boendeområden är det en stad som lockar både unga familjer och äldre som söker en stillsam tillvaro nära huvudstaden. I Vallentuna kan man njuta av småstadskänslan samtidigt som man har tillgång till alla moderna bekvämligheter, inklusive smidiga matkasseleveranser direkt hem till dörren. Matkassarna.se hjälper invånare i Vallentuna att hitta den matkasse som passar just deras behov och gör det enkelt att jämföra olika alternativ.

Finn din perfekta matkasse i Vallentuna

Vi på matkassarna.se förstår att det kan vara krångligt att hitta rätt matkasse. Därför har vi samlat och jämfört leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Vallentuna. På vår hemsida kan du snabbt få en översikt över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Det finns några saker att tänka på innan du väljer en matkasse. Du bör fundera över antalet personer i ditt hushåll, hur många middagar i veckan du önskar få, er budget, leverantörens betyg på Trustpilot och antalet recept per kasse. Dina val hjälper till att säkerställa att matkassen blir en bra match för din vardag och matvanor.