Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vallentuna

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vallentuna

Vallentuna är en charmig och naturnära stad som ligger i Stockholms norra delar. Med sina gröna landskap och lugna boendeområden är det en stad som lockar både unga familjer och äldre som söker en stillsam tillvaro nära huvudstaden. I Vallentuna kan man njuta av småstadskänslan samtidigt som man har tillgång till alla moderna bekvämligheter, inklusive smidiga matkasseleveranser direkt hem till dörren. Matkassarna.se hjälper invånare i Vallentuna att hitta den matkasse som passar just deras behov och gör det enkelt att jämföra olika alternativ.

Finn din perfekta matkasse i Vallentuna

Vi på matkassarna.se förstår att det kan vara krångligt att hitta rätt matkasse. Därför har vi samlat och jämfört leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Vallentuna. På vår hemsida kan du snabbt få en översikt över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Det finns några saker att tänka på innan du väljer en matkasse. Du bör fundera över antalet personer i ditt hushåll, hur många middagar i veckan du önskar få, er budget, leverantörens betyg på Trustpilot och antalet recept per kasse. Dina val hjälper till att säkerställa att matkassen blir en bra match för din vardag och matvanor.