Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vällingby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vällingby

Vällingby, beläget i västra Stockholm, utmärker sig som en levande stadsdel där modern stadsplanering och närservice går hand i hand. Här finns ett brett utbud av butiker, ett växande bostadsområde och goda kommunikationer som gör det enkelt att pendla till och från andra delar av staden. Många invånare uppskattar områdets gröna parkområden och närheten till Mälarens vackra stränder för avkopplande promenader eller familjeutflykter. För den som bor i Vällingby och önskar mer tid till dessa nöjen kan en matkasse med hemleverans vara det perfekta valet.

hitta din matkasse i Vällingby

Vi på matkassarna.se har en enkel mission: Att göra din vardag enklare genom att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen. Oavsett om du bor i en bostadsrätt på Kirunagatan eller i en villa vid Råcksta, finns det flera leverantörer som erbjuder bekväm hemleverans av matkassar i Vällingby. På vår sajt kan du få en tydlig överblick över olika matkasselösningar. Betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och aktuella rabattkoder är bara några exempel på den information som hjälper dig i ditt val. Dessutom får du veta vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det handlar om vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske snabblagade måltider.

Innan du beställer din matkasse, tänk på ett par saker för att säkerställa att du väljer rätt. I din beställning bör du överväga:

  • Antalet personer i hushållet.
  • Hur många middagar du vill ha per vecka.
  • Din budget för matinköp.
  • Leverantörens betyg på till exempel Trustpilot.
  • Antalet recept du önskar och dess variation.

Genom att fundera över dessa punkter hittar du enkelt en matkasse som passar just din livsstil och dina matvanor. Vi på matkassarna.se är här för att guida dig till en smidigare vardag med mer tid för de aktiviteter du gillar. Utforska våra listade leverantörer och hitta de bästa matkassarna med hemleverans i Vällingby redan idag!