Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vällingby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vällingby

Vällingby, beläget i västra Stockholm, utmärker sig som en levande stadsdel där modern stadsplanering och närservice går hand i hand. Här finns ett brett utbud av butiker, ett växande bostadsområde och goda kommunikationer som gör det enkelt att pendla till och från andra delar av staden. Många invånare uppskattar områdets gröna parkområden och närheten till Mälarens vackra stränder för avkopplande promenader eller familjeutflykter. För den som bor i Vällingby och önskar mer tid till dessa nöjen kan en matkasse med hemleverans vara det perfekta valet.

hitta din matkasse i Vällingby

Vi på matkassarna.se har en enkel mission: Att göra din vardag enklare genom att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen. Oavsett om du bor i en bostadsrätt på Kirunagatan eller i en villa vid Råcksta, finns det flera leverantörer som erbjuder bekväm hemleverans av matkassar i Vällingby. På vår sajt kan du få en tydlig överblick över olika matkasselösningar. Betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och aktuella rabattkoder är bara några exempel på den information som hjälper dig i ditt val. Dessutom får du veta vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det handlar om vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske snabblagade måltider.

Innan du beställer din matkasse, tänk på ett par saker för att säkerställa att du väljer rätt. I din beställning bör du överväga:

  • Antalet personer i hushållet.
  • Hur många middagar du vill ha per vecka.
  • Din budget för matinköp.
  • Leverantörens betyg på till exempel Trustpilot.
  • Antalet recept du önskar och dess variation.

Genom att fundera över dessa punkter hittar du enkelt en matkasse som passar just din livsstil och dina matvanor. Vi på matkassarna.se är här för att guida dig till en smidigare vardag med mer tid för de aktiviteter du gillar. Utforska våra listade leverantörer och hitta de bästa matkassarna med hemleverans i Vällingby redan idag!