Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vara

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vara

Vara är en mysig och levande småstad belägen i Västra Götalands län. Känd för sin kärlek till musik och kultur, hittar man här Vara Konserthus som lockar besökare från närliggande orter. Omringad av vacker natur och jordbruksmark, är Vara den perfekta platsen för den som vill ha närheten till stadens bekvämligheter samtidigt som man kan njuta av landsbygdens lugn och ro. För de som bor i Vara och är intresserade av att förenkla sin vardag genom att få matkassar hemlevererade, finns nu flera alternativ att utforska.

Matkassar i Vara

Välkommen till matkassarna.se, din guide för att hitta den perfekta matkassen för just dig i Vara. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveranstider och mycket mer. Du kan även se priset per portion och ta del av aktuella rabattkoder. Vi listar de typer av matkassar som varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller något annat som passar dina matbehov.

Tips innan du beställer matkasse

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Hur många måltider vill du ha ingredienser till? Det varierar mellan olika matkassar.
  • Er budget: Välj en matkasse som passar din ekonomi. Att maten är prisvärd är viktigt för en hållbar vardag.
  • Betyg: Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept: Vissa matkassar erbjuder mer variation med fler recept per vecka. Se till att det passar just din familjs önskemål.

Att hitta rätt matkasse som levereras direkt till dörren i Vara kan göra livet lite enklare och roligare. Vi på matkassarna.se hjälper dig gärna att hitta ett alternativ som passar just din smak och livsstil. Se vår lista och börja utforska de matkassar som finns tillgängliga för hemleverans i Vara redan idag!