Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vårby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vårby

Vårby är en trevlig del av Huddinge kommun i Stockholms län. Här bor människor i alla åldrar och med olika intressen. Området har fina parker och grönområden där man kan ta promenader eller kanske till och med ha en picnic en solig dag. För de som bor i Vårby och vill göra vardagen lite enklare finns det möjlighet att beställa matkassar med hemleverans. På vår hemsida matkassarna.se kan du enkelt hitta en tjänst som passar just dina behov. Vi har jämfört alla leverantörer som levererar till Vårby så att du kan välja matkasse efter betyg, utbud, och priser. Dessutom kan du se pris per portion och aktuell rabattkod för varje leverantör, samt vilka olika typer av matkassar som erbjuds.

Hitta rätt matkasse för dig

För dig som bor i Vårby och vill slippa planeringen och tiden det tar att handla finns det flera alternativ för att få maten levererad direkt till din dörr. Här är några tips på vad du bör tänka på innan du beställer en matkasse:

  • Antal personer: Se till att matkassen passar hushållets storlek.
  • Middagar per vecka: Välj en matkasse som matchar hur många middagar du vill ha hjälp med att planera.
  • Budget: Jämför priser mellan olika matkassar för att hitta en som passar din ekonomi.
  • Företagets betyg: Kolla upp vad andra kunder tycker om leverantören på sidor som Trustpilot.
  • Antal recept: Kontrollera hur många recept som ingår så att du får den variation du önskar.

Med hjälp av matkassarna.se blir det lätt att hitta en matkasse som passar just dig. Vi ger dig en överblick över leverantörerna till Vårby med allt från vegetariska alternativ till familjekassar och flexibiliteten att välja antal leveransdagar. Börja utforska idag och njut av mer tid med familjen eller på din fritid!