Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vårby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vårby

Vårby är en trevlig del av Huddinge kommun i Stockholms län. Här bor människor i alla åldrar och med olika intressen. Området har fina parker och grönområden där man kan ta promenader eller kanske till och med ha en picnic en solig dag. För de som bor i Vårby och vill göra vardagen lite enklare finns det möjlighet att beställa matkassar med hemleverans. På vår hemsida matkassarna.se kan du enkelt hitta en tjänst som passar just dina behov. Vi har jämfört alla leverantörer som levererar till Vårby så att du kan välja matkasse efter betyg, utbud, och priser. Dessutom kan du se pris per portion och aktuell rabattkod för varje leverantör, samt vilka olika typer av matkassar som erbjuds.

Hitta rätt matkasse för dig

För dig som bor i Vårby och vill slippa planeringen och tiden det tar att handla finns det flera alternativ för att få maten levererad direkt till din dörr. Här är några tips på vad du bör tänka på innan du beställer en matkasse:

  • Antal personer: Se till att matkassen passar hushållets storlek.
  • Middagar per vecka: Välj en matkasse som matchar hur många middagar du vill ha hjälp med att planera.
  • Budget: Jämför priser mellan olika matkassar för att hitta en som passar din ekonomi.
  • Företagets betyg: Kolla upp vad andra kunder tycker om leverantören på sidor som Trustpilot.
  • Antal recept: Kontrollera hur många recept som ingår så att du får den variation du önskar.

Med hjälp av matkassarna.se blir det lätt att hitta en matkasse som passar just dig. Vi ger dig en överblick över leverantörerna till Vårby med allt från vegetariska alternativ till familjekassar och flexibiliteten att välja antal leveransdagar. Börja utforska idag och njut av mer tid med familjen eller på din fritid!