Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Varekil

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Varekil

Varekil är en trevlig liten ort på Orust i Västra Götalands län, känd för sin vackra natur och närhet till havet. Orten är kanske inte stor, men för de som bor där är det viktigt med bekvämligheter som att kunna få maten levererad hem till dörren. På vår hemsida, matkassarna.se, förstår vi hur värdefull din tid är och vi hjälper gärna till med att göra ditt liv lite enklare. Vi jämför alla leverantörer av matkassar i Sverige, inklusive de som levererar direkt till Varekil. Hos oss kan du på ett överskådligt sätt få information om olika matkassealternativ, deras priser, utbud och även tillgängliga rabattkoder. Genom att använda vår tjänst får du snabbt en översikt av vad varje matkasseleverantör har att erbjuda direkt till din hemadress i Varekil.

hitta din matkasse i Varekil

Vårt mål är att underlätta för dig att välja rätt matkasse som passar dina behov. Oavsett om du är ute efter vegansk mat, familjekassar eller kanske lågkalorikassar, kan du enkelt använda vår hemsida för att hitta det bästa alternativet. Förutom betyg, utbud och pris, hittar du även upp till hur många middagar per vecka som erbjuds och priset per portion. Dessutom kan du se aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Några tips att tänka på innan du beställer din matkasse:

  • Vilken storlek på matkasse behöver du? Tänk på antalet personer i hushållet.
  • Hur många middagar i veckan vill du ha ingredienser för?
  • Vad är din budget för matvarje vecka eller månad?
  • Se över företagets kundomdömen, exempelvis på Trustpilot, för att få en uppfattning om kvaliteten och servicen.
  • Kolla hur många olika recept som erbjuds, så att du kan variera dina middagar.

Genom att tänka igenom dessa punkter kan du göra ett välgrundat val som passar din livsstil och preferenser. Besök oss på matkassarna.se och upptäck hur enkel och bekväm din middagsplanering kan bli, även i Varekil!