Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Varekil

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Varekil

Varekil är en trevlig liten ort på Orust i Västra Götalands län, känd för sin vackra natur och närhet till havet. Orten är kanske inte stor, men för de som bor där är det viktigt med bekvämligheter som att kunna få maten levererad hem till dörren. På vår hemsida, matkassarna.se, förstår vi hur värdefull din tid är och vi hjälper gärna till med att göra ditt liv lite enklare. Vi jämför alla leverantörer av matkassar i Sverige, inklusive de som levererar direkt till Varekil. Hos oss kan du på ett överskådligt sätt få information om olika matkassealternativ, deras priser, utbud och även tillgängliga rabattkoder. Genom att använda vår tjänst får du snabbt en översikt av vad varje matkasseleverantör har att erbjuda direkt till din hemadress i Varekil.

hitta din matkasse i Varekil

Vårt mål är att underlätta för dig att välja rätt matkasse som passar dina behov. Oavsett om du är ute efter vegansk mat, familjekassar eller kanske lågkalorikassar, kan du enkelt använda vår hemsida för att hitta det bästa alternativet. Förutom betyg, utbud och pris, hittar du även upp till hur många middagar per vecka som erbjuds och priset per portion. Dessutom kan du se aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Några tips att tänka på innan du beställer din matkasse:

  • Vilken storlek på matkasse behöver du? Tänk på antalet personer i hushållet.
  • Hur många middagar i veckan vill du ha ingredienser för?
  • Vad är din budget för matvarje vecka eller månad?
  • Se över företagets kundomdömen, exempelvis på Trustpilot, för att få en uppfattning om kvaliteten och servicen.
  • Kolla hur många olika recept som erbjuds, så att du kan variera dina middagar.

Genom att tänka igenom dessa punkter kan du göra ett välgrundat val som passar din livsstil och preferenser. Besök oss på matkassarna.se och upptäck hur enkel och bekväm din middagsplanering kan bli, även i Varekil!