Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Varekil

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Varekil

Varekil är en trevlig liten ort på Orust i Västra Götalands län, känd för sin vackra natur och närhet till havet. Orten är kanske inte stor, men för de som bor där är det viktigt med bekvämligheter som att kunna få maten levererad hem till dörren. På vår hemsida, matkassarna.se, förstår vi hur värdefull din tid är och vi hjälper gärna till med att göra ditt liv lite enklare. Vi jämför alla leverantörer av matkassar i Sverige, inklusive de som levererar direkt till Varekil. Hos oss kan du på ett överskådligt sätt få information om olika matkassealternativ, deras priser, utbud och även tillgängliga rabattkoder. Genom att använda vår tjänst får du snabbt en översikt av vad varje matkasseleverantör har att erbjuda direkt till din hemadress i Varekil.

hitta din matkasse i Varekil

Vårt mål är att underlätta för dig att välja rätt matkasse som passar dina behov. Oavsett om du är ute efter vegansk mat, familjekassar eller kanske lågkalorikassar, kan du enkelt använda vår hemsida för att hitta det bästa alternativet. Förutom betyg, utbud och pris, hittar du även upp till hur många middagar per vecka som erbjuds och priset per portion. Dessutom kan du se aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Några tips att tänka på innan du beställer din matkasse:

  • Vilken storlek på matkasse behöver du? Tänk på antalet personer i hushållet.
  • Hur många middagar i veckan vill du ha ingredienser för?
  • Vad är din budget för matvarje vecka eller månad?
  • Se över företagets kundomdömen, exempelvis på Trustpilot, för att få en uppfattning om kvaliteten och servicen.
  • Kolla hur många olika recept som erbjuds, så att du kan variera dina middagar.

Genom att tänka igenom dessa punkter kan du göra ett välgrundat val som passar din livsstil och preferenser. Besök oss på matkassarna.se och upptäck hur enkel och bekväm din middagsplanering kan bli, även i Varekil!