Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vårgårda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vårgårda

Vårgårda är en trivsam småstad i Västra Götalands län, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Staden, som är omgiven av åkrar och ängar, erbjuder också en närhet till Nossans vackra flodlandskap. I Vårgårda kan boende njuta av både samhällets småskaliga charm och enkla åtkomst till färska lokala råvaror. För de som vill ha det ännu bekvämare finns nu möjligheten till hemleverans av matkassar, vilket passar perfekt i vardagens pussel.

Matkassen – din hjälp i vardagen

Vi på matkassarna.se hjälper dig som bor i Vårgårda att hitta en matkasse som passar just din smak och ditt liv. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans till Vårgårda. Du får en bra överblick över matkassageleverantörernas betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion och vilka typer av matkassar som finns att välja mellan, allt för att göra ditt val så enkelt som möjligt. Glöm inte att kolla efter aktuella rabattkoder för extra förmånliga erbjudanden!

Tips att tänka på innan du beställer

  • Antalet personer – Välj en matkasse som matchar hushållets storlek.
  • Antal middagar – Besluta hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Budget – Jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta en matkasse som passar er budget.
  • Trustpilot-betyg – Se vad andra kunder tycker om leverantören genom att läsa betyg på Trustpilot.
  • Receptvarianter – Kontrollera att recepten och maträtterna som erbjuds är i linje med vad ni tycker om och vill prova på.