Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vårgårda

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vårgårda

Vårgårda är en trivsam småstad i Västra Götalands län, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Staden, som är omgiven av åkrar och ängar, erbjuder också en närhet till Nossans vackra flodlandskap. I Vårgårda kan boende njuta av både samhällets småskaliga charm och enkla åtkomst till färska lokala råvaror. För de som vill ha det ännu bekvämare finns nu möjligheten till hemleverans av matkassar, vilket passar perfekt i vardagens pussel.

Matkassen – din hjälp i vardagen

Vi på matkassarna.se hjälper dig som bor i Vårgårda att hitta en matkasse som passar just din smak och ditt liv. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans till Vårgårda. Du får en bra överblick över matkassageleverantörernas betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion och vilka typer av matkassar som finns att välja mellan, allt för att göra ditt val så enkelt som möjligt. Glöm inte att kolla efter aktuella rabattkoder för extra förmånliga erbjudanden!

Tips att tänka på innan du beställer

  • Antalet personer – Välj en matkasse som matchar hushållets storlek.
  • Antal middagar – Besluta hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Budget – Jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta en matkasse som passar er budget.
  • Trustpilot-betyg – Se vad andra kunder tycker om leverantören genom att läsa betyg på Trustpilot.
  • Receptvarianter – Kontrollera att recepten och maträtterna som erbjuds är i linje med vad ni tycker om och vill prova på.