Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Vargön

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Vargön

Vargön är en liten vacker plats belägen längs Göta älv i Västra Götalands län. Med sin närhet till naturen och vattnet erbjuder Vargön ett lugnt boende för dess invånare. Här kan man njuta av småstadslivet samtidigt som man har tillgång till närliggande större städer för ett större utbud av aktiviteter och tjänster. För de som varje dag uppskattar god, näringsrik och varierad mat, men som vill spara tid eller kanske hitta ny inspiration, kan en matkasse med hemleverans vara en utmärkt lösning. På vår hemsida, matkassarna.se, jämför vi olika leverantörer av matkassar i Sverige och hjälper dig att enkelt hitta en tjänst som passar just dina behov i Vargön.

Hitta din perfekta matkasse

Som besökare hos oss på matkassarna.se kan du snabbt få en överblick över vilka matkasseleverantörer som erbjuder leverans till Vargön. I listan på vår sida kan du jämföra viktiga detaljer som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder, och vilka typer av matkassar som erbjuds. Vi gör det enklare för dig att välja en passande matkasse som matchar din livsstil.

Tips inför din beställning

  • Personantal: Fundera över hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Antal middagar: Hur många middagar önskar ni att få ingredienser till varje vecka?
  • Budget: Vilken är er budget för mat varje vecka eller månad?
  • Kundomdömen: Kolla gärna vad andra kunder har sagt genom att läsa betyget på Trustpilot.
  • Receptvariation: Se hur många olika recept som ingår för att få variation i er kost.

Vi på matkassarna.se är här för att guida dig genom ditt beslut att välja den bästa matkassen för ditt hushåll. Vi underlättar processen och du kan lita på att hitta en matkasse som passar just dina önskemål och behov.