Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Väring

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Väring

Väring är en liten trevlig ort i Västra Götalands län, Sverige, med närhet till natur och en rik historia. För de som bor i Väring och letar efter bekvämligheten med att få matvarorna levererade direkt till dörren är tjänsten matkassarna.se en fantastisk resurs. På vår sida kan du enkelt hitta en lista över leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Väring. Vi på matkassarna.se förstår vikten av god och näringsrik mat, och vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen som passar just dina behov och livsstil.

Matkassar för alla i Väring

På matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till just Väring. Med några enkla klick får du en tydlig överblick över betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Och för att göra det ännu enklare kan du även se pris per portion och eventuella rabattkoder som just nu är tillgängliga. Du kan dessutom utforska vilka typer av matkassar som erbjuds, allt från vegetariska till familjeanpassade alternativ för att tillfredsställa alla typer av smakpreferenser och behov.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du beställer din matkasse är det några saker du kan fundera över för att hitta det bästa alternativet för dig och din familj:

  • Hur många personer är ni som ska äta av matkassen?
  • Vilken budget har du för matkassen?
  • Hur många middagar i veckan vill du att matkassen ska täcka?
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att läsa vad andra kunder tyckt om deras tjänster.
  • Kolla antalet recept som ingår och välj det som passar din familjes smak och köksvanor.

Att använda matkassarna.se gör det enkelt och bekvämt för dig som bor i Väring att njuta av goda måltider utan besväret att behöva planera och handla alla ingredienser själv. Börja din resa mot enklare måltider och mer kvalitetstid idag genom att utforska dina alternativ på matkassarna.se!