Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Värmdö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Värmdö

Värmdö, med sin skärgårdsnatur och närhet till Stockholm, erbjuder både idyll och bekvämligheter. Området är känt för sina vackra landskap och lockar både till vardagsliv och avkoppling. Att få maten direkt till dörren är en service som passar väl in i Värmdös lugna tempo. För dem som bor i Värmdö finns nu flera alternativ för att beställa matkassar med hemleverans, vilket gör det enkelt att njuta av goda och varierade måltider utan att behöva lägga tid på att planera och handla. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som erbjuder matkassar med leverans till just Värmdö och ger dig en praktisk överblick över betyg, utbud, priser och mycket mer.

hitta en matkasse som passar dig

Hos oss på matkassarna.se finns det enkelt att hitta en matkasse som passar just dina behov. På sajten kan du snabbt se vilka matkasseleverantörer som levererar till Värmdö. Listan ovanför kommer att ge dig all information du behöver – från kundbetyg och pris per portion till aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga.

Tips inför din beställning

Fundera över följande innan du beställer:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Er budget för matinköp.
  • Leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antalet olika recept som ingår, för variationens skull.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du göra ett väl underbyggt beslut som passar din livsstil och din familjs smakpreferenser. På så sätt blir varje måltid inte bara enkel att förbereda, men även en upplevelse att se fram emot.