Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Värmdö

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Värmdö

Värmdö, med sin skärgårdsnatur och närhet till Stockholm, erbjuder både idyll och bekvämligheter. Området är känt för sina vackra landskap och lockar både till vardagsliv och avkoppling. Att få maten direkt till dörren är en service som passar väl in i Värmdös lugna tempo. För dem som bor i Värmdö finns nu flera alternativ för att beställa matkassar med hemleverans, vilket gör det enkelt att njuta av goda och varierade måltider utan att behöva lägga tid på att planera och handla. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som erbjuder matkassar med leverans till just Värmdö och ger dig en praktisk överblick över betyg, utbud, priser och mycket mer.

hitta en matkasse som passar dig

Hos oss på matkassarna.se finns det enkelt att hitta en matkasse som passar just dina behov. På sajten kan du snabbt se vilka matkasseleverantörer som levererar till Värmdö. Listan ovanför kommer att ge dig all information du behöver – från kundbetyg och pris per portion till aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga.

Tips inför din beställning

Fundera över följande innan du beställer:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Er budget för matinköp.
  • Leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antalet olika recept som ingår, för variationens skull.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du göra ett väl underbyggt beslut som passar din livsstil och din familjs smakpreferenser. På så sätt blir varje måltid inte bara enkel att förbereda, men även en upplevelse att se fram emot.