Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Värmdö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Värmdö

Värmdö, med sin skärgårdsnatur och närhet till Stockholm, erbjuder både idyll och bekvämligheter. Området är känt för sina vackra landskap och lockar både till vardagsliv och avkoppling. Att få maten direkt till dörren är en service som passar väl in i Värmdös lugna tempo. För dem som bor i Värmdö finns nu flera alternativ för att beställa matkassar med hemleverans, vilket gör det enkelt att njuta av goda och varierade måltider utan att behöva lägga tid på att planera och handla. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som erbjuder matkassar med leverans till just Värmdö och ger dig en praktisk överblick över betyg, utbud, priser och mycket mer.

hitta en matkasse som passar dig

Hos oss på matkassarna.se finns det enkelt att hitta en matkasse som passar just dina behov. På sajten kan du snabbt se vilka matkasseleverantörer som levererar till Värmdö. Listan ovanför kommer att ge dig all information du behöver – från kundbetyg och pris per portion till aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga.

Tips inför din beställning

Fundera över följande innan du beställer:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Er budget för matinköp.
  • Leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antalet olika recept som ingår, för variationens skull.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du göra ett väl underbyggt beslut som passar din livsstil och din familjs smakpreferenser. På så sätt blir varje måltid inte bara enkel att förbereda, men även en upplevelse att se fram emot.