Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Västerhaninge

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Västerhaninge

Västerhaninge är en del av Haninge kommun söder om Stockholm, känd för sin närhet till fin natur och havet. Här bor en blandning av människor i alla åldrar och många trivs med den lugna atmosfären. För de som bor i Västerhaninge och vill förenkla vardagen med goda och nyttiga måltider finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer och hitta en matkasse som passar just din vardag i Västerhaninge.

Finn din idealiska matkasse

På matkassarna.se förstår vi att varje hushåll är unikt, och det är viktigt att matkassen man väljer matchar ens behov. Du kan snabbt och lätt få en översikt över de leverantörer som levererar till Västerhaninge. Titta igenom listan ovanför för att jämföra betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella erbjudanden och rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer

När du ska välja matkasse är det några saker som är bra att tänka på för att det ska bli rätt för just er:

  • Hur många personer är ni som ska äta från matkassen?
  • Hur många middagar vill ni ha ingredienser till varje vecka?
  • Vad är er budget för matinköp?
  • Titta på leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept och variationen av rätter som ingår.

Fundera på dessa punkter och välj sedan en matkasse som passar era behov och livsstil. Livet i Västerhaninge kan bli både enklare och smakrikare med rätt matkasseleverantör. Välkommen till matkassarna.se där ditt nästa matäventyr börjar!