Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Västerhaninge

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Västerhaninge

Västerhaninge är en del av Haninge kommun söder om Stockholm, känd för sin närhet till fin natur och havet. Här bor en blandning av människor i alla åldrar och många trivs med den lugna atmosfären. För de som bor i Västerhaninge och vill förenkla vardagen med goda och nyttiga måltider finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer och hitta en matkasse som passar just din vardag i Västerhaninge.

Finn din idealiska matkasse

På matkassarna.se förstår vi att varje hushåll är unikt, och det är viktigt att matkassen man väljer matchar ens behov. Du kan snabbt och lätt få en översikt över de leverantörer som levererar till Västerhaninge. Titta igenom listan ovanför för att jämföra betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella erbjudanden och rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer

När du ska välja matkasse är det några saker som är bra att tänka på för att det ska bli rätt för just er:

  • Hur många personer är ni som ska äta från matkassen?
  • Hur många middagar vill ni ha ingredienser till varje vecka?
  • Vad är er budget för matinköp?
  • Titta på leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept och variationen av rätter som ingår.

Fundera på dessa punkter och välj sedan en matkasse som passar era behov och livsstil. Livet i Västerhaninge kan bli både enklare och smakrikare med rätt matkasseleverantör. Välkommen till matkassarna.se där ditt nästa matäventyr börjar!