Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Västervik

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Västervik

Västervik är en vacker stad belägen vid kusten i Småland, omgiven av en skärgård med över 5000 öar, kobbar och skär. Staden är känd för sin marina atmosfär, pittoreska trähus i Gamleby, och dess rika musikaliska kultur som kommer till liv speciellt under sommarmånaderna med Västervik Live och Visfestivalen. För invånarna i Västervik, som vill förenkla vardagen och samtidigt njuta av god och sund mat, erbjuder nu flera tjänster hemleverans av matkassar direkt till dörren.

Hitta din perfekta matkasse för hemleverans i Västervik

matkassarna.se, förstår vi att varje hushåll är unikt och att alla har sina egna behov när det gäller mat och middagslösningar. Vi har därför samlat en lista över pålitliga leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans i Västervik. Med vår hjälp kan du snabbt få en överblick över de olika alternativen, inklusive betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder och de specifika typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Håll koll på er budget så att matkassen passar era ekonomiska förutsättningar.
  • Läs igenom företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Kolla antalet recept som ingår i varje matkasse – diversifiering är viktigt för många.

När du har övervägt dessa punkter och gjort ditt val, kan du enkelt gå tillbaka till vår sida och med några klick beställa din matkasse med hemleverans. Västerviks invånare kan nu enkelt sitta tillbaka och vänta på att maten kommer hem till dem, fräsch och färdig att tillagas. Smidigt, enkelt och framför allt – gott!