Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Västervik

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Västervik

Västervik är en vacker stad belägen vid kusten i Småland, omgiven av en skärgård med över 5000 öar, kobbar och skär. Staden är känd för sin marina atmosfär, pittoreska trähus i Gamleby, och dess rika musikaliska kultur som kommer till liv speciellt under sommarmånaderna med Västervik Live och Visfestivalen. För invånarna i Västervik, som vill förenkla vardagen och samtidigt njuta av god och sund mat, erbjuder nu flera tjänster hemleverans av matkassar direkt till dörren.

Hitta din perfekta matkasse för hemleverans i Västervik

matkassarna.se, förstår vi att varje hushåll är unikt och att alla har sina egna behov när det gäller mat och middagslösningar. Vi har därför samlat en lista över pålitliga leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans i Västervik. Med vår hjälp kan du snabbt få en överblick över de olika alternativen, inklusive betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder och de specifika typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Håll koll på er budget så att matkassen passar era ekonomiska förutsättningar.
  • Läs igenom företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Kolla antalet recept som ingår i varje matkasse – diversifiering är viktigt för många.

När du har övervägt dessa punkter och gjort ditt val, kan du enkelt gå tillbaka till vår sida och med några klick beställa din matkasse med hemleverans. Västerviks invånare kan nu enkelt sitta tillbaka och vänta på att maten kommer hem till dem, fräsch och färdig att tillagas. Smidigt, enkelt och framför allt – gott!