Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Västra Frölunda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Västra Frölunda

Västra Frölunda är en trivsam stadsdel i västra Göteborg som är känd för sin närhet till havet och den vackra naturen runtomkring. Här finns det gott om möjligheter för rekreation och avkoppling, liksom ett stort utbud av butiker och service i Frölunda Torg, ett av Sveriges största köpcentrum. För de som bor i denna del av staden och vill njuta av god och varierad mat utan att lägga tid på att planera och handla, är matkassar med hemleverans ett perfekt alternativ. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi invånarna i Västra Frölunda att smidigt och enkelt hitta en matkasse som passar deras behov, med allt ifrån klassiska svenska rätter till mer exotiska matupplevelser.

Matkassar i Västra Frölunda

Hos oss på matkassarna.se kan du jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem i Västra Frölunda. Du får snabbt en överblick över viktiga detaljer som betyg, utbud, priser, leveransdatum, pris per portion, aktuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder. Vårt mål är att du ska kunna göra ett informerat val som gynnar din vardag och plånbok.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Fundera först på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser och recept till.
  • Sätt upp en budget så att du vet vad du kan spendera på mat varje vecka.
  • Se över leverantörens betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om service och kvalitet.
  • Titta på antalet recept som erbjuds och säkerställ att de matchar era matpreferenser.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du lättare välja en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Lycka till med ditt val av matkasse och njut av fantastiska måltider hemma utan besväret av att handla och planera!