Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Västra Frölunda

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Västra Frölunda

Västra Frölunda är en trivsam stadsdel i västra Göteborg som är känd för sin närhet till havet och den vackra naturen runtomkring. Här finns det gott om möjligheter för rekreation och avkoppling, liksom ett stort utbud av butiker och service i Frölunda Torg, ett av Sveriges största köpcentrum. För de som bor i denna del av staden och vill njuta av god och varierad mat utan att lägga tid på att planera och handla, är matkassar med hemleverans ett perfekt alternativ. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi invånarna i Västra Frölunda att smidigt och enkelt hitta en matkasse som passar deras behov, med allt ifrån klassiska svenska rätter till mer exotiska matupplevelser.

Matkassar i Västra Frölunda

Hos oss på matkassarna.se kan du jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem i Västra Frölunda. Du får snabbt en överblick över viktiga detaljer som betyg, utbud, priser, leveransdatum, pris per portion, aktuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder. Vårt mål är att du ska kunna göra ett informerat val som gynnar din vardag och plånbok.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Fundera först på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser och recept till.
  • Sätt upp en budget så att du vet vad du kan spendera på mat varje vecka.
  • Se över leverantörens betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om service och kvalitet.
  • Titta på antalet recept som erbjuds och säkerställ att de matchar era matpreferenser.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du lättare välja en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Lycka till med ditt val av matkasse och njut av fantastiska måltider hemma utan besväret av att handla och planera!