Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Västra Frölunda

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Västra Frölunda

Västra Frölunda är en trivsam stadsdel i västra Göteborg som är känd för sin närhet till havet och den vackra naturen runtomkring. Här finns det gott om möjligheter för rekreation och avkoppling, liksom ett stort utbud av butiker och service i Frölunda Torg, ett av Sveriges största köpcentrum. För de som bor i denna del av staden och vill njuta av god och varierad mat utan att lägga tid på att planera och handla, är matkassar med hemleverans ett perfekt alternativ. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi invånarna i Västra Frölunda att smidigt och enkelt hitta en matkasse som passar deras behov, med allt ifrån klassiska svenska rätter till mer exotiska matupplevelser.

Matkassar i Västra Frölunda

Hos oss på matkassarna.se kan du jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem i Västra Frölunda. Du får snabbt en överblick över viktiga detaljer som betyg, utbud, priser, leveransdatum, pris per portion, aktuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder. Vårt mål är att du ska kunna göra ett informerat val som gynnar din vardag och plånbok.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Fundera först på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser och recept till.
  • Sätt upp en budget så att du vet vad du kan spendera på mat varje vecka.
  • Se över leverantörens betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om service och kvalitet.
  • Titta på antalet recept som erbjuds och säkerställ att de matchar era matpreferenser.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du lättare välja en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Lycka till med ditt val av matkasse och njut av fantastiska måltider hemma utan besväret av att handla och planera!