Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Västra Torup

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Västra Torup

Västra Torup är en liten och charmig ort som ligger i hjärtat av Skåne. Här kan du uppleva lugnet i en by som omges av vacker natur och där samhällskänslan är stark. Nära till skogar och sjöar erbjuder Västra Torup många aktiviteter för den som gillar friluftsliv och vill ha nära till naturen. För dem som bor här och söker bekvämlighet i vardagen finns nu även möjlighet att få hemleverans av matkassar direkt till dörren, en tjänst som blir allt mer populär i takt med att vi önskar mer tid för avkoppling och familj.

Hitta matkasse med hemleverans till Västra Torup

Välkommen till matkassarna.se, din guide för att jämföra och hitta den perfekta matkassen för dig och din familj i Västra Torup. Vi gör det enkelt för dig att se vilka leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i ditt område. På vår webbplats kan du enkelt få en överblick av viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod, samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Saker att tänka på innan du beställer

  • Bestäm hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Tänk på hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget så att du vet vilka matkassar som passar din ekonomi.
  • Kolla in företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera över antal recept du önskar varje vecka och hur mycket variation du vill ha.