Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Västra Torup

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Västra Torup

Västra Torup är en liten och charmig ort som ligger i hjärtat av Skåne. Här kan du uppleva lugnet i en by som omges av vacker natur och där samhällskänslan är stark. Nära till skogar och sjöar erbjuder Västra Torup många aktiviteter för den som gillar friluftsliv och vill ha nära till naturen. För dem som bor här och söker bekvämlighet i vardagen finns nu även möjlighet att få hemleverans av matkassar direkt till dörren, en tjänst som blir allt mer populär i takt med att vi önskar mer tid för avkoppling och familj.

Hitta matkasse med hemleverans till Västra Torup

Välkommen till matkassarna.se, din guide för att jämföra och hitta den perfekta matkassen för dig och din familj i Västra Torup. Vi gör det enkelt för dig att se vilka leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i ditt område. På vår webbplats kan du enkelt få en överblick av viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod, samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Saker att tänka på innan du beställer

  • Bestäm hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Tänk på hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget så att du vet vilka matkassar som passar din ekonomi.
  • Kolla in företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera över antal recept du önskar varje vecka och hur mycket variation du vill ha.