Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vätö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vätö

Vätö är en idyllisk ö i norra delen av Stockholms skärgård. Här lever invånarna ett lugnt liv omgivna av storslagen natur och havets närvaro. Trots sitt avskilda läge är Vätö perfekt för de som älskar kombinationen av landsbygd och tillgång till moderna bekvämligheter, som till exempel att få matkassar levererade direkt till dörren. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra och hitta matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans till just Vätö. Det är en enkel sätt att skapa goda och näringsrika måltider hemma utan att behöva lämna den skärgårdsidyll du bor i.

Hitta din matkasse på Vätö

Hos oss på matkassarna.se kan du snabbt och enkelt få en översikt över olika typer av matkassar som levereras direkt till din dörr på Vätö. När du bläddrar igenom vårt utbud kan du se viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och även eventuella aktuell rabattkoder. Du hittar också information om vilka typer av matkassar som erbjuds – allt från vegetariskt till lågkolhydrat alternativ.

Tips inför din beställning

  • Tänk på hur många personer du ska laga mat för.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha i din matkasse.
  • Se över er budget och vad du skulle vilja spendera på mat per vecka.
  • Kontrollera matkasseleverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera på om du vill ha ett stort antal recept att välja mellan eller om ett mindre utbud passar din livsstil.

Oavsett om du lever ett hektiskt liv eller söker efter sätt att förenkla din matlagning på Vätö, kan en matkasse vara en perfekt lösning för dig. Ta dig tid att jämföra de olika alternativen på vår sida och välj en matkasse som passar just dina behov och din livsstil.