Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vaxholm

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vaxholm

Vaxholm, ofta kallad skärgårdens huvudstad, är en idyllisk liten stad belägen på en ö i Stockholms skärgård. Här kan man njuta av pittoreska gator, mysiga kaféer och en historisk miljö med Vaxholms fästning som en central punkt. Stadens närhet till havet och naturen gör det till en perfekt plats för de som gillar friluftsliv och skärgårdscharm. För dig som bor i Vaxholm och vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som levererar till Vaxholm, så att du kan hitta den rätta matkassen för just dina behov.

Upptäck matkassar med hemleverans i Vaxholm

Vi på matkassarna.se är här för att göra ditt liv enklare. Hos oss hittar du en lista över matkasselösningar som erbjuder hemleverans i Vaxholm. Du kan enkelt få en överblick över de viktiga detaljerna: betyg, utbud, priser, leverans och pris per portion. Dessutom kan du se eventuella aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Oavsett om du är ute efter vegetariskt, traditionellt eller kanske internationellt tema i matväg, kan du genom vår tjänst hitta en matkasse som passar just dig.

Tips inför ditt val av matkasse

Här är några saker du bör tänka på innan du beställer en matkasse:

  • Antal personer i hushållet
  • Hur många middagar per vecka du vill ha i din matkasse
  • Budget – välj en matkasse som passar din plånbok
  • Läs omdömen – många företag har betyg på sajter som Trustpilot
  • Antalet och variationen av recepten matkassen erbjuder

När du har en klar bild av vad du söker kan du använda dessa uppgifter för att filtrera bland alternativen på vår hemsida. På så vis kan du välja en matkasse som inte bara levererar till ditt område utan också uppfyller dina önskemål och krav. Välkommen till matkassarna.se – din guide i matkasse-djungeln!