Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Vaxholm

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Vaxholm

Vaxholm, ofta kallad skärgårdens huvudstad, är en idyllisk liten stad belägen på en ö i Stockholms skärgård. Här kan man njuta av pittoreska gator, mysiga kaféer och en historisk miljö med Vaxholms fästning som en central punkt. Stadens närhet till havet och naturen gör det till en perfekt plats för de som gillar friluftsliv och skärgårdscharm. För dig som bor i Vaxholm och vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som levererar till Vaxholm, så att du kan hitta den rätta matkassen för just dina behov.

Upptäck matkassar med hemleverans i Vaxholm

Vi på matkassarna.se är här för att göra ditt liv enklare. Hos oss hittar du en lista över matkasselösningar som erbjuder hemleverans i Vaxholm. Du kan enkelt få en överblick över de viktiga detaljerna: betyg, utbud, priser, leverans och pris per portion. Dessutom kan du se eventuella aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Oavsett om du är ute efter vegetariskt, traditionellt eller kanske internationellt tema i matväg, kan du genom vår tjänst hitta en matkasse som passar just dig.

Tips inför ditt val av matkasse

Här är några saker du bör tänka på innan du beställer en matkasse:

  • Antal personer i hushållet
  • Hur många middagar per vecka du vill ha i din matkasse
  • Budget – välj en matkasse som passar din plånbok
  • Läs omdömen – många företag har betyg på sajter som Trustpilot
  • Antalet och variationen av recepten matkassen erbjuder

När du har en klar bild av vad du söker kan du använda dessa uppgifter för att filtrera bland alternativen på vår hemsida. På så vis kan du välja en matkasse som inte bara levererar till ditt område utan också uppfyller dina önskemål och krav. Välkommen till matkassarna.se – din guide i matkasse-djungeln!