Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vaxholm

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vaxholm

Vaxholm, ofta kallad skärgårdens huvudstad, är en idyllisk liten stad belägen på en ö i Stockholms skärgård. Här kan man njuta av pittoreska gator, mysiga kaféer och en historisk miljö med Vaxholms fästning som en central punkt. Stadens närhet till havet och naturen gör det till en perfekt plats för de som gillar friluftsliv och skärgårdscharm. För dig som bor i Vaxholm och vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som levererar till Vaxholm, så att du kan hitta den rätta matkassen för just dina behov.

Upptäck matkassar med hemleverans i Vaxholm

Vi på matkassarna.se är här för att göra ditt liv enklare. Hos oss hittar du en lista över matkasselösningar som erbjuder hemleverans i Vaxholm. Du kan enkelt få en överblick över de viktiga detaljerna: betyg, utbud, priser, leverans och pris per portion. Dessutom kan du se eventuella aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Oavsett om du är ute efter vegetariskt, traditionellt eller kanske internationellt tema i matväg, kan du genom vår tjänst hitta en matkasse som passar just dig.

Tips inför ditt val av matkasse

Här är några saker du bör tänka på innan du beställer en matkasse:

  • Antal personer i hushållet
  • Hur många middagar per vecka du vill ha i din matkasse
  • Budget – välj en matkasse som passar din plånbok
  • Läs omdömen – många företag har betyg på sajter som Trustpilot
  • Antalet och variationen av recepten matkassen erbjuder

När du har en klar bild av vad du söker kan du använda dessa uppgifter för att filtrera bland alternativen på vår hemsida. På så vis kan du välja en matkasse som inte bara levererar till ditt område utan också uppfyller dina önskemål och krav. Välkommen till matkassarna.se – din guide i matkasse-djungeln!