Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Växjö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Växjö

Växjö, känd för sin vackra natur och sjöar, är en stad som bjuder på lugn och skönhet mitt i Smålands hjärta. Här trivs familjer, studenter och näringsliv, och det är en stad där hållbarhet och innovation går hand i hand. Även när det kommer till mat och bekvämlighet är Växjö inte sen att anamma nya trender. Hemleverans av matkassar har blivit ett populärt sätt att förenkla vardagen för Växjös invånare, samtidigt som det ger möjlighet att njuta av både lokala och internationella smaker utan att behöva lämna hemmets trygga vrå.

Hitta din matkasse i Växjö

Hos matkassarna.se hjälper vi er som bor i Växjö att hitta rätt matkasse med hemleverans. Vi listar de leverantörer som levererar till just er stad, och på vår hemsida kan ni enkelt jämföra olika aspekter som är viktiga för just er. Ni kan se betyg, utbud, priser och information om leverans. Dessutom kan ni se pris per portion och dra nytta av eventuella rabattkoder. Oavsett om ni söker efter en klassisk matkasse, en ekologisk variant eller specialkost som vegetarisk eller glutenfri så hittar ni alternativen hos oss.

Tips innan du beställer

  • Storlek på hushållet: Tänk på att välja en matkasse som passar antalet personer i hushållet.
  • Antal middagar: Reflektera över hur många middagar per vecka ni vill ha matkassen anpassad för.
  • Er budget: Jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta en matkasse som passar er ekonomi.
  • Företagets rykte: Läs omdömen och betyg, exempelvis på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om leverantören och deras matkassar.
  • Receptvarianter: Kontrollera hur många och vilka typer av recept som ingår för att säkerställa variation och att de passar era smakpreferenser.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan ni i lugn och ro välja en matkasse som gör matlagningen både enklare och roligare. Besök matkassarna.se för att jämföra leverantörer och hitta den matkasse med hemleverans som passar er i Växjö bäst.