Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Växjö

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Växjö

Växjö, känd för sin vackra natur och sjöar, är en stad som bjuder på lugn och skönhet mitt i Smålands hjärta. Här trivs familjer, studenter och näringsliv, och det är en stad där hållbarhet och innovation går hand i hand. Även när det kommer till mat och bekvämlighet är Växjö inte sen att anamma nya trender. Hemleverans av matkassar har blivit ett populärt sätt att förenkla vardagen för Växjös invånare, samtidigt som det ger möjlighet att njuta av både lokala och internationella smaker utan att behöva lämna hemmets trygga vrå.

Hitta din matkasse i Växjö

Hos matkassarna.se hjälper vi er som bor i Växjö att hitta rätt matkasse med hemleverans. Vi listar de leverantörer som levererar till just er stad, och på vår hemsida kan ni enkelt jämföra olika aspekter som är viktiga för just er. Ni kan se betyg, utbud, priser och information om leverans. Dessutom kan ni se pris per portion och dra nytta av eventuella rabattkoder. Oavsett om ni söker efter en klassisk matkasse, en ekologisk variant eller specialkost som vegetarisk eller glutenfri så hittar ni alternativen hos oss.

Tips innan du beställer

  • Storlek på hushållet: Tänk på att välja en matkasse som passar antalet personer i hushållet.
  • Antal middagar: Reflektera över hur många middagar per vecka ni vill ha matkassen anpassad för.
  • Er budget: Jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta en matkasse som passar er ekonomi.
  • Företagets rykte: Läs omdömen och betyg, exempelvis på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om leverantören och deras matkassar.
  • Receptvarianter: Kontrollera hur många och vilka typer av recept som ingår för att säkerställa variation och att de passar era smakpreferenser.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan ni i lugn och ro välja en matkasse som gör matlagningen både enklare och roligare. Besök matkassarna.se för att jämföra leverantörer och hitta den matkasse med hemleverans som passar er i Växjö bäst.