Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Växjö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Växjö

Växjö, känd för sin vackra natur och sjöar, är en stad som bjuder på lugn och skönhet mitt i Smålands hjärta. Här trivs familjer, studenter och näringsliv, och det är en stad där hållbarhet och innovation går hand i hand. Även när det kommer till mat och bekvämlighet är Växjö inte sen att anamma nya trender. Hemleverans av matkassar har blivit ett populärt sätt att förenkla vardagen för Växjös invånare, samtidigt som det ger möjlighet att njuta av både lokala och internationella smaker utan att behöva lämna hemmets trygga vrå.

Hitta din matkasse i Växjö

Hos matkassarna.se hjälper vi er som bor i Växjö att hitta rätt matkasse med hemleverans. Vi listar de leverantörer som levererar till just er stad, och på vår hemsida kan ni enkelt jämföra olika aspekter som är viktiga för just er. Ni kan se betyg, utbud, priser och information om leverans. Dessutom kan ni se pris per portion och dra nytta av eventuella rabattkoder. Oavsett om ni söker efter en klassisk matkasse, en ekologisk variant eller specialkost som vegetarisk eller glutenfri så hittar ni alternativen hos oss.

Tips innan du beställer

  • Storlek på hushållet: Tänk på att välja en matkasse som passar antalet personer i hushållet.
  • Antal middagar: Reflektera över hur många middagar per vecka ni vill ha matkassen anpassad för.
  • Er budget: Jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta en matkasse som passar er ekonomi.
  • Företagets rykte: Läs omdömen och betyg, exempelvis på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om leverantören och deras matkassar.
  • Receptvarianter: Kontrollera hur många och vilka typer av recept som ingår för att säkerställa variation och att de passar era smakpreferenser.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan ni i lugn och ro välja en matkasse som gör matlagningen både enklare och roligare. Besök matkassarna.se för att jämföra leverantörer och hitta den matkasse med hemleverans som passar er i Växjö bäst.