Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Vedum

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Vedum

Vedum är en charmig tätort i Västra Götalands län, känd för sitt lugn och vackra natur. Det är en plats där livskvalitet går hand i hand med nära tillgång till landsbygdens fridfullhet. För invånarna i Vedum som värdesätter god, näringsrik och varierad mat utan att lägga tid på planering och handel, finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till hemmet. Vår hemsida, matkassarna.se, erbjuder en jämförelse av alla leverantörer på den svenska marknaden som levererar till Vedum, så att de boende enkelt kan finna en tjänst som passar deras behov.

Hitta din perfekta matkasse i Vedum

På matkassarna.se kan du som bor i Vedum smidigt hitta en matkasse som passar just din smak och livsstil. Vi presenterar en tydlig lista där du kan jämföra olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, tillgängliga rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds. Det gör det enkelt för dig att göra ett välgrundat beslut innan köp.

Tips innan du beställer

  • Tänk på antalet personer i hushållet som matkassen ska föda.
  • Bestäm dig för hur många middagar i veckan du önskar ska ingå.
  • Reflektera över er budget och vad ni är beredda att spendera på er matkasse.
  • Undersök företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera över antalet recept du vill att din matkasse ska innehålla varje vecka.

Genom att beakta dessa punkter kan du göra ett genomtänkt val som passar just dina behov och önskemål. Besök oss på matkassarna.se för att hitta en matkasse som förenklar din vardag och ger dig mer tid att njuta av livet i Vedum.