Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vedum

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vedum

Vedum är en charmig tätort i Västra Götalands län, känd för sitt lugn och vackra natur. Det är en plats där livskvalitet går hand i hand med nära tillgång till landsbygdens fridfullhet. För invånarna i Vedum som värdesätter god, näringsrik och varierad mat utan att lägga tid på planering och handel, finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till hemmet. Vår hemsida, matkassarna.se, erbjuder en jämförelse av alla leverantörer på den svenska marknaden som levererar till Vedum, så att de boende enkelt kan finna en tjänst som passar deras behov.

Hitta din perfekta matkasse i Vedum

På matkassarna.se kan du som bor i Vedum smidigt hitta en matkasse som passar just din smak och livsstil. Vi presenterar en tydlig lista där du kan jämföra olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, tillgängliga rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds. Det gör det enkelt för dig att göra ett välgrundat beslut innan köp.

Tips innan du beställer

  • Tänk på antalet personer i hushållet som matkassen ska föda.
  • Bestäm dig för hur många middagar i veckan du önskar ska ingå.
  • Reflektera över er budget och vad ni är beredda att spendera på er matkasse.
  • Undersök företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera över antalet recept du vill att din matkasse ska innehålla varje vecka.

Genom att beakta dessa punkter kan du göra ett genomtänkt val som passar just dina behov och önskemål. Besök oss på matkassarna.se för att hitta en matkasse som förenklar din vardag och ger dig mer tid att njuta av livet i Vedum.