Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vendelsö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vendelsö

Vendelsö är en trivsam del av Haninge kommun, belägen i Stockholms län. Här bor människor som uppskattar naturen, eftersom Tyresta nationalpark och flera vackra sjöar ligger i närheten. Livet i Vendelsö är bekymmersfritt med närheten till både stad och natur, och nu blir det ännu enklare att njuta av vardagen med matkasseleveranser direkt till dörren. Genom vår sajt, matkassarna.se, kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och får den levererad hem till dig i Vendelsö. Så om du vill spara tid och energi och samtidigt äta god och näringsrik mat, har du kommit rätt.

Finn din perfekta matkasse till Vendelsö

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att jämföra och hitta matkasseleverantörer som levererar fräscha ingredienser direkt till hemmet i Vendelsö. På vår hemsida kan du få en tydlig överblick över olika tjänster och välja den leverantör som bäst matchar dina önskemål. Se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, tänk på dessa saker för att göra det bästa valet:

  • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget och jämför priser mellan olika matkassar.
  • Läs företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Se över antalet recept som ingår och varierar mellan veckorna.

Med dessa tips kan du enklare välja en matkasse som passar just din livsstil och dina matvanor. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, snabba middagar för hela familjen, eller ekologiska varianter finns det något för alla i Vendelsö. Starta din enklare vardag idag med matkassen som gör matlagningen till ett nöje!