Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vendelsö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vendelsö

Vendelsö är en trivsam del av Haninge kommun, belägen i Stockholms län. Här bor människor som uppskattar naturen, eftersom Tyresta nationalpark och flera vackra sjöar ligger i närheten. Livet i Vendelsö är bekymmersfritt med närheten till både stad och natur, och nu blir det ännu enklare att njuta av vardagen med matkasseleveranser direkt till dörren. Genom vår sajt, matkassarna.se, kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och får den levererad hem till dig i Vendelsö. Så om du vill spara tid och energi och samtidigt äta god och näringsrik mat, har du kommit rätt.

Finn din perfekta matkasse till Vendelsö

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att jämföra och hitta matkasseleverantörer som levererar fräscha ingredienser direkt till hemmet i Vendelsö. På vår hemsida kan du få en tydlig överblick över olika tjänster och välja den leverantör som bäst matchar dina önskemål. Se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, tänk på dessa saker för att göra det bästa valet:

  • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget och jämför priser mellan olika matkassar.
  • Läs företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Se över antalet recept som ingår och varierar mellan veckorna.

Med dessa tips kan du enklare välja en matkasse som passar just din livsstil och dina matvanor. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, snabba middagar för hela familjen, eller ekologiska varianter finns det något för alla i Vendelsö. Starta din enklare vardag idag med matkassen som gör matlagningen till ett nöje!