Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Viken

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Viken

Viken är en charmig ort belägen längst kusten i Skåne, känd för sina pittoreska landskap och lugnande havsutsikt. Gemenskapen är stark och livskvaliteten hög, vilket gör det till en attraktiv plats för både boende och besökare. För de som bor i Viken och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Det är en smidig lösning som sparar tid och ger dig chansen att njuta mer av det lokala livet och mindre av stressen i mataffären.

Matkassar för alla i Viken

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att hitta den perfekta matkassen med hemleverans i Viken. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden för att du enkelt ska kunna välja en tjänst som passar dig och din familjs behov. På vår hemsida hittar du en översiktlig lista där du kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt typer av matkassar som leverantörerna erbjuder.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som matchar antalet personer i hushållet.
  • Middagar per vecka: Fundera på hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Bestäm vad du är beredd att spendera och leta efter en matkasse som passar din budget.
  • Kundomdömen: Läs vad andra kunder säger om tjänsten. Företagets betyg på Trustpilot kan ge dig en bra indikation på kvaliteten.
  • Antal recept: Kontrollera hur många olika recept matkassen erbjuder för att säkerställa variation i din kost.

Genom att överväga dessa punkter kan du göra ett välgrundat val som underlättar din vardag och bidrar till bättre måltider hemma. Starta din sökning hos oss på matkassarna.se och hitta din idealiska matkasse i Viken idag!