Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Viken

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Viken

Viken är en charmig ort belägen längst kusten i Skåne, känd för sina pittoreska landskap och lugnande havsutsikt. Gemenskapen är stark och livskvaliteten hög, vilket gör det till en attraktiv plats för både boende och besökare. För de som bor i Viken och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Det är en smidig lösning som sparar tid och ger dig chansen att njuta mer av det lokala livet och mindre av stressen i mataffären.

Matkassar för alla i Viken

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att hitta den perfekta matkassen med hemleverans i Viken. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden för att du enkelt ska kunna välja en tjänst som passar dig och din familjs behov. På vår hemsida hittar du en översiktlig lista där du kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt typer av matkassar som leverantörerna erbjuder.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som matchar antalet personer i hushållet.
  • Middagar per vecka: Fundera på hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Bestäm vad du är beredd att spendera och leta efter en matkasse som passar din budget.
  • Kundomdömen: Läs vad andra kunder säger om tjänsten. Företagets betyg på Trustpilot kan ge dig en bra indikation på kvaliteten.
  • Antal recept: Kontrollera hur många olika recept matkassen erbjuder för att säkerställa variation i din kost.

Genom att överväga dessa punkter kan du göra ett välgrundat val som underlättar din vardag och bidrar till bättre måltider hemma. Starta din sökning hos oss på matkassarna.se och hitta din idealiska matkasse i Viken idag!