Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vimmerby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vimmerby

Vimmerby, känt för sin charm och historia, är en idyllisk småstad belägen i hjärtat av Småland. Staden är omgiven av naturskön landsbygd och är välkänd för sin koppling till Astrid Lindgrens berättelser, där besökare kan uppleva den älskade författarens värld både i hennes födelsehus och i temaparken Astrid Lindgrens Värld. För de boende i Vimmerby erbjuder nu vår hemsida, matkassarna.se, en enkel tjänst för att jämföra och finna matkassar med hemleverans direkt till din dörr. Låt maten komma till dig och använd tiden du sparar för att njuta av allt roligt som Vimmerby har att erbjuda.

Matkasseleverans i Vimmerby

På matkassarna.se är vi experter på att hjälpa dig hitta den rätta matkassen för just dina behov i Vimmerby. Vi listar olika leverantörer som kan leverera matkassar direkt till ditt hem, och med vår hjälp kan du enkelt få en överblick över deras betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Dessutom får du reda på pris per portion och den aktuella rabattkoden! Du kan också utforska de olika typer av matkassar som leverantörerna erbjuder, oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske inspirerande gourmetupplevelser.

Några tips innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Tänk igenom vad din budget tillåter för utgifter på matkassar.
  • Kundomdömen: Kolla leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Receptvariation: Se till att antalet recept matchar din önskan om variation.

Att beställa matkassar ska vara enkelt och bekvämt. Med matkassarna.se får du tillgång till en tjänst som gör din vardag i Vimmerby både enklare och godare. Vi ser till att du kan göra ett välgrundat val som passar just din livsstil och dina matvanor. Välkommen att utforska och hitta din perfekta matkasse hos oss!