Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vimmerby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vimmerby

Vimmerby, känt för sin charm och historia, är en idyllisk småstad belägen i hjärtat av Småland. Staden är omgiven av naturskön landsbygd och är välkänd för sin koppling till Astrid Lindgrens berättelser, där besökare kan uppleva den älskade författarens värld både i hennes födelsehus och i temaparken Astrid Lindgrens Värld. För de boende i Vimmerby erbjuder nu vår hemsida, matkassarna.se, en enkel tjänst för att jämföra och finna matkassar med hemleverans direkt till din dörr. Låt maten komma till dig och använd tiden du sparar för att njuta av allt roligt som Vimmerby har att erbjuda.

Matkasseleverans i Vimmerby

På matkassarna.se är vi experter på att hjälpa dig hitta den rätta matkassen för just dina behov i Vimmerby. Vi listar olika leverantörer som kan leverera matkassar direkt till ditt hem, och med vår hjälp kan du enkelt få en överblick över deras betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Dessutom får du reda på pris per portion och den aktuella rabattkoden! Du kan också utforska de olika typer av matkassar som leverantörerna erbjuder, oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske inspirerande gourmetupplevelser.

Några tips innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Tänk igenom vad din budget tillåter för utgifter på matkassar.
  • Kundomdömen: Kolla leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Receptvariation: Se till att antalet recept matchar din önskan om variation.

Att beställa matkassar ska vara enkelt och bekvämt. Med matkassarna.se får du tillgång till en tjänst som gör din vardag i Vimmerby både enklare och godare. Vi ser till att du kan göra ett välgrundat val som passar just din livsstil och dina matvanor. Välkommen att utforska och hitta din perfekta matkasse hos oss!