Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vindeln

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vindeln

Vindeln är en vacker liten ort i Västerbottens län som är känd för sin storslagna natur och lugna atmosfär. Orten ligger vid Vindelälven och är perfekt för den som gillar friluftsliv och fiske. Vindeln har också en mysig småstadskänsla med närhet till service och samtidigt en stark känsla av gemenskap. För dig som bor i Vindeln och vill förenkla din vardag finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till din dörr. På vår webbplats Matkassarna.se kan du smidigt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Vindeln och hitta en tjänst som passar just dina behov.

Matkassar i Vindeln med hemleverans

Matkassarna.se presenterar vi en tydlig lista över matkasseleverantörer med hemleverans i Vindeln. Du kan enkelt se betyg, utbud och priser på dessa tjänster. Dessutom informerar vi om pris per portion och vilka specialerbjudanden och rabattkoder som är aktuella just nu. Oavsett om du är ute efter traditionella matkassar, vegetariska alternativ eller specialkost har vi något för alla smaker och behov.

Några tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Fundera över hur många middagar i veckan ni önskar att matkassen ska täcka.
  • Håll koll på er budget och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Kolla upp företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet och sortens recept som ingår för att säkerställa att det passar er smak och kokkunskaper.

Vi hoppas att du finner den perfekta matkassen för ditt hushåll här hos oss på Matkassarna.se. Lycka till med ditt val och njut av mer tid och goda middagar!