Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vindeln

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vindeln

Vindeln är en vacker liten ort i Västerbottens län som är känd för sin storslagna natur och lugna atmosfär. Orten ligger vid Vindelälven och är perfekt för den som gillar friluftsliv och fiske. Vindeln har också en mysig småstadskänsla med närhet till service och samtidigt en stark känsla av gemenskap. För dig som bor i Vindeln och vill förenkla din vardag finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till din dörr. På vår webbplats Matkassarna.se kan du smidigt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Vindeln och hitta en tjänst som passar just dina behov.

Matkassar i Vindeln med hemleverans

Matkassarna.se presenterar vi en tydlig lista över matkasseleverantörer med hemleverans i Vindeln. Du kan enkelt se betyg, utbud och priser på dessa tjänster. Dessutom informerar vi om pris per portion och vilka specialerbjudanden och rabattkoder som är aktuella just nu. Oavsett om du är ute efter traditionella matkassar, vegetariska alternativ eller specialkost har vi något för alla smaker och behov.

Några tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Fundera över hur många middagar i veckan ni önskar att matkassen ska täcka.
  • Håll koll på er budget och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Kolla upp företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet och sortens recept som ingår för att säkerställa att det passar er smak och kokkunskaper.

Vi hoppas att du finner den perfekta matkassen för ditt hushåll här hos oss på Matkassarna.se. Lycka till med ditt val och njut av mer tid och goda middagar!