Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vintrie

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vintrie

Vintrie är en mysig liten ort i södra Sverige, nära Malmö, som erbjuder en lugn och familjevänlig atmosfär. Här har man nära till både staden och naturen, vilket gör det till en attraktiv plats för dem som söker en balans i livet. För invånarna i Vintrie som har ett hektiskt schema eller vill förenkla sin vardag finns nu möjlighet att få hemleverans av matkassar. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar just till Vintrie. Vi hjälper dig att hitta en matkasse som passar dig och din familjs behov, vare sig ni är ute efter traditionella middagar, vegetariska alternativ eller specialkost.

Finn din matkasse i Vintrie

Vi på matkassarna.se förstår att det kan vara svårt att välja rätt matkasse. Därför har vi sammanställt en lista över leverantörer som erbjuder denna tjänst till Vintrie. I listan kan du få en bra överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Vi inkluderar även pris per portion och eventuella rabattkoder för att din beställning ska bli så förmånlig som möjligt. Du kan också se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, så att du kan hitta det som passar just din smak och livsstil.

Att tänka på innan du beställer

  • Antalet personer: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Dagar och middagar: Fundera över hur många middagar i veckan du behöver som bas för din matkasse.
  • Budget: Se över hur mycket du är villig att spendera på din matkasse och hitta alternativ som passar din ekonomi.
  • Recensioner: Kolla vad andra kunder säger och titta på företagets betyg på Trustpilot.
  • Recept och variation: Se till att antalet recept och variationen i matkassen passar dina smakpreferenser och matlagningsvanor.

I vår översikt kan du säkert och snabbt jämföra olika alternativ och välja en matkasse som förgyller din matlagning. För att göra din vardag ännu enklare, levereras allt direkt till ditt hem i Vintrie. Starta din sökning idag och upplev hur bekvämt det kan vara med en matkasse!