Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vintrie

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vintrie

Vintrie är en mysig liten ort i södra Sverige, nära Malmö, som erbjuder en lugn och familjevänlig atmosfär. Här har man nära till både staden och naturen, vilket gör det till en attraktiv plats för dem som söker en balans i livet. För invånarna i Vintrie som har ett hektiskt schema eller vill förenkla sin vardag finns nu möjlighet att få hemleverans av matkassar. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar just till Vintrie. Vi hjälper dig att hitta en matkasse som passar dig och din familjs behov, vare sig ni är ute efter traditionella middagar, vegetariska alternativ eller specialkost.

Finn din matkasse i Vintrie

Vi på matkassarna.se förstår att det kan vara svårt att välja rätt matkasse. Därför har vi sammanställt en lista över leverantörer som erbjuder denna tjänst till Vintrie. I listan kan du få en bra överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Vi inkluderar även pris per portion och eventuella rabattkoder för att din beställning ska bli så förmånlig som möjligt. Du kan också se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, så att du kan hitta det som passar just din smak och livsstil.

Att tänka på innan du beställer

  • Antalet personer: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Dagar och middagar: Fundera över hur många middagar i veckan du behöver som bas för din matkasse.
  • Budget: Se över hur mycket du är villig att spendera på din matkasse och hitta alternativ som passar din ekonomi.
  • Recensioner: Kolla vad andra kunder säger och titta på företagets betyg på Trustpilot.
  • Recept och variation: Se till att antalet recept och variationen i matkassen passar dina smakpreferenser och matlagningsvanor.

I vår översikt kan du säkert och snabbt jämföra olika alternativ och välja en matkasse som förgyller din matlagning. För att göra din vardag ännu enklare, levereras allt direkt till ditt hem i Vintrie. Starta din sökning idag och upplev hur bekvämt det kan vara med en matkasse!